Ügyvezető-független értékesítés

Ügyvezető-független értékesítés

Publikálva:
2022.11.09.
Írta:
Török Balázs
Olvasási idő:
1 perc 30 másodperc

Egészen nagynak mondható szervezetekben is láttuk már, hogy az ügyvezető a fő “sales”-es. Amíg ez a felállás, addig a cég inkább tekinthető egy szervezet által támogatott egyéni vállalkozásnak. Ez a modell időben és növekedésben véges.  

Ennek a megváltoztatása a cégvezetőnél vagy tulajdonosnál kezdődhet csak.

Teljesen normális és fenntartható, hogy a cégvezetőnek több szerepkörben kell tudnia gondolkodnia, hogy megfelelő döntéseket hozzon és támogassa a szervezetet azok kivitelezésében. Az már kevésbé, ha ezeknek a működtetésében is részt vesz rendszeresen.  

Ha tényleg a cégvezető tud csak “igazán” értékesíteni, akkor következik a kérdés: biztos-e, hogy más nem tudná-e jobban vezetni a céget amíg ő elad.  

Ezen gondolkodjunk el, és ha arra jutunk, hogy a jelenlegi ügyvezető a legalkalmasabb a cég vezetésére, akkor tiszta a feladat: delegálni, támogatni és hagyni hibázni, akár 1-1 lehetőséget elengedni. Kemény feladat ezen végig menni és nem várható el a szervezeten belül senkitől sem, hogy objektívan tudja támogatni ebben a cégvezetőt. A sikerhez elengedhetetlen a külsős szakmai kísérő.  

Ha szeretné, hogy ebben támogassuk az ön szervezetét is, keressen minket!

Írja meg, miben segíthetünk!

Az Inflexion Kft. elkötelezett az Ön adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, és az Ön személyes adatait csak fiókja kezeléséhez, valamint a tőlünk kért termékek és szolgáltatások biztosításához használjuk fel. Időről időre szeretnénk felvenni Önnel a kapcsolatot termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, valamint egyéb olyan tartalmakkal kapcsolatban, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára. Ha hozzájárul ahhoz, hogy e célból felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, jelölje be az alábbiakat, és mondja el, hogyan szeretné, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel:
A kért tartalom biztosításához tárolnunk és feldolgoznunk kell az Ön személyes adatait. Ha hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait e célból tároljuk, kérjük, jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet.
Ezekről a kommunikációkról bármikor leiratkozhat. Ha többet szeretne megtudni a leiratkozásról, adatvédelmi gyakorlatunkról, valamint arról, hogy miként vagyunk elkötelezve az Ön adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, tekintse át Adatvédelmi szabályzatunkat.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.